Welkom op de website van Vendetta Games
Nederlandse uitgever van bordspellen & kaartspellen

                     

Welkom op de website van Vendetta Games

Vendetta is een uitgeverij van spelfanaten. Onze ambitie is spellen te maken die uitdagend en creatief zijn. Spellen die voor een groot publiek jarenlang leuk blijven om te spelen met vrienden en familie.

Daarnaast helpen wij scholen, bedrijven en particulieren die een eigen spel willen ontwikkelen en begeleiden wij trainingen, evenementen en speldemonstraties.

Wilt u Vendetta spellen in uw assortiment opnemen of informatie over onze andere activiteiten dan kunt u contact opnemen via info@vendettaspel.nl.  
Nieuw                                                  

Met trots presenteren wij u Hive Pocket, de reisversie van het populaire spel Hive.
Hive pocket is een superleuk, snel en strategisch spel voor 2 personen. Dankzij het kleine formaat is het gemakkelijk mee te nemen en kun je het eindeloos blijven spelen op het strand, in de kroeg, aan tafel in het restaurant, tijdens je lunchpauze of in de trein.
 

Vendetta Games

Spellenuitgeverij Vendetta is ontstaan vanuit spellenspeciaalzaak ´The Joker´ aan de Oude Gracht in Utrecht. The Joker is een plek waar liefhebbers van verschillende bordspellen en kaarspellen elkaar treffen. In de werfkelder worden spellen gespeeld zoals Magic en Diplomacy. Ook spelontwerpers weten deze ´winkel´ te vinden waar diverse nu populaire spellen hun eerste succes hadden.

Steam over Holland bijvoorbeeld is een strategisch spoorwegenspel dat zich afspeelt rond 1839 bij het begin van het spoorwegtijdperk in Nederland. Het spel is een variant op het bij bordspelliefhebbers bekende ´1830´. Steam over Holland is populair bij de liefhebbers van zware bordspellen en heeft direct zijn weg gevonden over de hele wereld van Nieuw Zeeland tot Canada.
 

Een spel op maat voor bedrijven, scholen en verenigingen

Hoe ontwikkel je een goed eigen spel?

Uitgeverij Vendetta helpt bedrijven, scholen en verenigingen bij het ontwikkelen en eventueel op de markt brengen van een eigen spel. Wij kunnen u adviseren om tot een echt goed spelconcept te komen en kunnen het design en de productie van het spel voor u uitvoeren.
Wij kunnen ook een geheel nieuw spel voor u ontwikkelen of spellen uit ons bestaande assortiment met uw logo uitgeven!

Informeer naar de mogelijkheden: info@vendettaspel.nl 

Heeft u een nieuw spel ontworpen?

Vendetta heeft een sterke band met nationale en internationale spelontwerpers. Thomas Jansen ontwierp een hele serie aan spellen voor Vendetta Games. Verder hebben wij contacten met verschillende (internationale) ontwerpers zoals Martin Wallace, Wolfgang Kramer, Reiner Knizia en John Yianni.

Heeft u een spel ontwikkeld en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor publicatie, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Mail ons: info@vendettaspel.nl


Bedrijfsinformatie

VICI Media / Vendetta Games
Parkhout 8
3991 MR Houten
Email: info@vendettaspel.nl

ING rekeningnummer: 683537180
IBAN: NL17INGB 0683537180

BIC: INGBNL2A

KvK number: 30228226


Vendetta in actie tijdens het Spellenspektakel en Spiel Essen

      

      

   


© VICI Media / Vendetta Games / vendettaspel.nl